Membres Eraaub

Accedeix al llistat de membres de ERAAUB

Línies de Recerca

Estudi i caracterització de materials ceràmics de l'Antiguitat Tardana

Els Projectes de l'ERAAUB

Situació dels Projectes de l'ERAAUB arreu del món.

Treballs de Master

Bonet Rofes, S. (2009). El poder dels personatges de paper, importància del manga en la societat japonesa i el Món. Universitat de Barcelona. Tutors:

Cardona, F. (2009): Estudio antropológico de la necrópolis del foro de Pollentia (Alcudia, Mallorca). Campañas 2004-2008. Universidad de Granada. Tutors:

Ginestà, J. A. (2009): Estudi de les restes antropològiques aparegudes a la necròpolis del teatre romà de Clúnia (Burgos). Universitat de Barcelona. Tutors: G. Ripoll i F. Tuset

López Batlle, A. (2009): El suburbi funerari de Barcino a l'Antiguitat Tardana. Universitat de Barcelona. Tutors: J. M. Gurt i G. Ripoll.

Moreno Poza, D. (2009): La Segunda República Libanesa (1988-2006) y su análisis en los medios: el caso de La Vanguardia y El País. Universitat de Barcelona. Tutors:

Sanmartí Jiménez, M. (2009): Les polítiques identitàries durant l'ocupació americana d'Okinawa 1945-1972. Universitat de Barcelona. Tutors:

Tápiz Zanotelli, M. E. (2009): Fuera del armario, un análisis del rol de Japón en el conflicto Palestino-Israelí. Universitat de Barcelona. Tutors:

Vallori Márquez, B. (2009): Urbanisme i arquitectura a la ciutat romana de pollentia (alcúdia, mallorca): estat de la qüestió. Universitat de Barcelona.Tutors: M.A. Cau; M. Orfila

Pratdesaba i Sala, A. (2010): Evolució i anàlisi visual de les fortificacions medievals del nord del comtat d'osona. La xarxa defensiva medieval nord-osonenca. Universitat de Barcelona. Tutors:

Arán Martínez, R. (2011): Estudio de los restos antropológicos procedentes de la necrópolis de Canillo (Andorra). Universitat de Barcelona. Tutors: G. Ripoll i F. Tuset.

Carbonell Martínez, M. (2011): Los patios privados mayas en el preclásico tardío (400 a.C.-250 d.C:). El ejemplo del grupo f norte de uaxactun. Universitat de Barcelona. Tutors:

Cecília i Conesa, F. (2011): Els assentaments prehistòrics a la regió semiàrida del gujarat del nord (Índia). Una aproximació geoarqueològica i geomorfològica. Universitat de Barcelona. Tutors:

Conde, L. (2011): Hisótesis sobre la localización del anfiteatro romano de Barcino. Universitat de Barcelona. Tutors: G. Ripoll

Fantuzzi, L. (2011): Las ánforas tardoantiguas en el nordeste de la península ibérica: hacia una definición arqueológica y arqueométrica. Universitat de Barcelona. Tutors: M.A. Cau

Woodworth, M. (2011): Organic residue analysis of Beirut amphorae by chemical analytica techniques. University of Beirut. Supervisat per Paul Reynolds

Inserra, F. (2012): Estudio de los residuos orgánicos de algunas cerámicas del yacimiento de Plaza Mayor-Horts de Can Torras (Castellar del Vallès): Una aproximación a la alimentación durante la época visigoda. Universitat de Barcelona. Tutors: M. A. Cau, A. Pecci

Riutort, J. (2012): La ceràmica de cuina tardana a Catalunya: un estat de la qüestióUniversitat de Barcelona. Tutors: M. A. Cau

Estàs aquí:Inicio

Contactar amb l'eraaub

Formulari de contacte

Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona

C/ Monte Alegre, 6-8 / 08001 Barcelona

Telf.: +34 93 403 75 34

e-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Entrada

Accedeix a la web com a usuari registrat.

Entra

Entrada d'usuaris

Nom d'usuari *
Clau *
Recorde'm